Chiftelute

Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g pulpa de porc tocata
  • 100 g morcovi
  • 100 g mazzare
  • 40 g napi
  • 1 chifla
  • 1 ou
  • 1 ceapa rosie medie
  • 2 catei de usturoi
  • pesmet
  • ulei
  • lapte
  • patrunjel
  • cimbrisor
  • sare

Mod de preparare

Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu oul, cu ceapa taiata marunt, patrunjel si usturoiul pisat. Asezonam cu cimbrisor si sare si prelucram bine. Se pune amestecul intr-o tavita unsa cu ulei si presarata cu pesmet apoi se prajeste pana se inroseste. Se unge cu ulei, se presara cu pesmet, se acopera cu folie si se prajeste.

Alte aperitive recomandate

Musaca de vinete

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors