Am pus carnea tocata intr-un castron, am adaugat usturoiul pisat, ceapa tocata foarte marunt, painea inmuiata si stoarsa bine, trei oua, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Am amestecat bine si am lasat cateva minute sa se aromatizeze.
1. Am pus carnea tocata intr-un castron, am adaugat usturoiul pisat, ceapa tocata foarte marunt, painea inmuiata si stoarsa bine, trei oua, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Am amestecat bine si am lasat cateva minute sa se aromatizeze.
2. Am asezat o foaie de napolitana pe un tocator, am intins carnea si am acoperit cu a doua foaie de napolitana. Am taiat patratele.
3. Am batut doua oua cu putina apa si am trecut patratelele prin amestec. Le-am tavalit prin pesmet si le-am prajit, la foc mic, pe ambele parti, in ulei incins. Le-am scos pe prosoape absorbante.
Chiftelele in napolitana se servesc calde sau reci ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Marianei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post