Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan

Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan este o reteta de aperitiv deosebit si delicios. Este un aperitiv chifteluta cu care veti impresiona cu siguranta invitatii.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 800 g carne de iepure
  • * 2 oua
  • * 1 morcov
  • * 1 cartof
  • * patrunjel verde
  • * tarhon uscat
  • * susan
  • * pesmet
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Carne de iepure se dezoseza,se spala, si se macina in robotul de bucatarie.
Legumele se curata se spala si se dau prin razatoarea mica.
Intr-un bol punem carnea de iepure macinata,legumele,ouale,patrunjelul verde tocat,tarhonul , sare si piper dupa gust.
Amestecam foarte bine toate ingredientele.
Intr-o farfurie punem cantitati egale de pesmet si susan pe care le amestecam bine.
Cu mainile usor umede luam cate putin din compozitie si formam bilute pe care le dam prin amestecul de pesmet si susan.
Punem chiftelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute , la jumatatea timpului le mai intoarcem.
Se servesc calde.
Pofta buna!

Cu ajutorul functiilor"REHEAT" si "KEEP WARM" se pot pastra chiftelele calde sau se pot incalzi atunci cand
vrei sa le servesti.


Chiftelele de iepure se servesc pe platou alaturi de alte aperitive.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors