retete de vara
Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica.
Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare).
Morcovul il dam prin razatoarea mica.
Intr-un bol mai mare adaugam carnea tocata, morcovul dat prin razatoare, cartofii scursi bine de zeama, ouale, spanacul spalat si uscat bine, usturoiul pisat, grisul si condimente dupa gust.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 min.
Cu mainele umede formam chiftelele, asezam pe un platou.
Cand s-a incalzit bine uleiul, prajim chiftlele pe ambele parti pana ce se rumenesc.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Le servim alaturi de garnitura preferata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post