Chiftelele bavareze cu bere sunt un aperitiv gustos. Carnea trebuie lasata peste noapte la frigider, pentru ca aromele sa se imbine.
Daca nu ai tocate costitele de porc, ingheata prima data carnea inainte sa o macini, iti va fi mai usor. Pune carnea tocata fin intr-un bol. Adauga salvia impreuna cu celelalte 5 ingrediente, si adauga o patrime din cantitatea de bere. Acopera amestecul si lasa-l in frigider peste noapte. Aromele se vor intrepatrunde pentru un gust delicios.
Formeaza chiftelute din acest amestec si pune-le pe o hartie de copt. Incinge o tigaie pentru prajit, si prajeste chiftelele pana cand sunt rumenite pe partea de jos, aproximativ 5 minute. Adauga jumatate din cantitatea de bere ramasa si mai prajeste pentru 6-7- minute, pana cand berea se evapora.
Curata tigaia si repeta procesul cu restul de chiftele ramase.
Serveste chiftelele bavareze cu paine neagra sau cu un sos pe baza de mustar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post