Chiftele

Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogen

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • sare
  • piper macinat
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • 1 lingurita de bulion
  • 3 linguri de faina
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu doua oua si o lingurita de bulion. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se formeaza chiftele potrivit de mari, care se trec prin faina sau prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc calde, cu garnitura de legume.

Alte retete care contin carne:

Pui cu legume

Piept de pui la cuptor

Rosii umplute cu pui prajit

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors