Chifle cu ulei

Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. L

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 4 dl lapte
  • 1
  • 5 dl ulei
  • 5 dkg drojdie
  • 1 lingura sare
  • Putin zahar
  • Susan
  • Oua

Mod de preparare

Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou de 2 ori, le presaram cu susan si le lasam la dospit. Le coacem in cuptorul fierbinte la fic mediu pana devin rosii.
Alte retete culinare recomandate

Tarta capsuni

Tort de capsuni

Prajitura cu mere

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors