Chifetele moldovenesti

Se toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei, piperul, sarea, ouale batute, ver

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 500 gr carne de vita
  • 3 linguri ulei
  • 3 cepe
  • 3 felii de paine
  • 1 jumatate lingurita piper
  • 1 jumatate lingurita sare
  • 4-5 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 500 ml ulei pentru prajit
  • 1 jumatate capatana usturoi

Mod de preparare

Se toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei, piperul, sarea, ouale batute, verdeata tocata marunt si usturoiul pisat. Se amesteca totul bine si se formeaza chifetele mari, care se dau prin faina. Se pune uleiul la incins si se prajesc pe ambele parti chiftelele. Se scot, apoi se lasa la scurs.


Se serevsc cu hrean ras in otet si cu ardei murati.

Alte retete:

Placinta cu carne Placinta cu dovleac Chiftele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors