Se caleste in 200 ml ulei ceapa tocata cubulete, cu ciupercile taiate bucatele mici, sunca si cu o parte din verdeata. Se freaca galbenusurile, se ada
Se caleste in 200 ml ulei ceapa tocata cubulete, cu ciupercile taiate bucatele mici, sunca si cu o parte din verdeata. Se freaca galbenusurile, se adauga compozitia anterioara racita (cu tot uleiul), se condimenteaza si se adauga 5 linguri de faina si restul de verdeata. Se bat bine albusurile si se adauga peste compozitie, amestecind usor. Se coace in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Se serveste ca gustare sau ca aperitiv la masa.
S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...
Tort cu crema de menta si ciocolataIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala