Checul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi si putina margarina.
Se prajesc ficateii. Ouale batute se amesteca cu verdeata tocata, cu faina inmuiata in putin lapte, sare, piper si praful de copt. Se ung doua tavi de chec cu margarina, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se toarna in fiecare tava un sfert din compozitie pentru chec, apoi se asaza ficateii rupti in jumatati. Se toarna din compozitia de chec, apoi se asaza cate 2-3 jumatati de oua fierte. Se presara usturoiul, apoi restul de compozitie, peste care se adauga bucatele de margarina. Se coace la foc potrivit in cuptorul incins.
Se serveste rece.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post