Pentru chec aperitiv cu telemea si parizer telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare se pune intr-un castron si se adauga restul ingredientelor.
Pentru chec aperitiv cu telemea si parizer telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare se pune intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina.Se introduce in cuptor si se coace la foc mare cca. 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune in lungul tavii ,dupa ce s-a pus jumatate din aluat una, doua fire de cabanos dupa care se adauga restul de aluat, iar deasupra se presara cascaval ras . Dupa ce s-a copt se lasa in tava pana se raceste.
Se serveste rece, taiat felii, pe un platou. Se poate orna cu rosii, castraveti murati, masline...
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post