Chec aperitiv cu sunca

Am taiat sunca cubulete mici, maslinelor le-am scos samburii si le-am tait pe jumatate, iar gogosarii i-am scurs bine de zeama şi i-am taiat cubulete mici. Branza am dat-o pe razatoarea mica.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g şuncă
  • 200 g măsline maro sau negre
  • 150 g telemea sărată
  • 1 gogoşar murat
  • 6 ouă
  • 1 pliculet praf de copt
  • 6 linguri făină
  • piper

Mod de preparare

1. Am taiat sunca cubulete mici, maslinelor le-am scos samburii si le-am tait pe jumatate, iar gogosarii i-am scurs bine de zeama şi i-am taiat cubulete mici. Branza am dat-o pe razatoarea mica.

2. Am batut albuşurile spuma tare, am adaugat galbenusurile pe rand si faina cernuta cu praful de copt, amestecand usor, de jos in sus. Am dat sunca, maslinele şi gogosarii prin faina si le-am amestecat usor in compozitia de pandispan impreuna cu branza.

3. Am imbracat o tava de cozonac cu hartie de copt si am turnat amestecul. Am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru o ora, la foc potrivit.

4. Il scoti din tava, desprinzi hartia si-l lasi sa se raceasca. Il tai felii si il servesti.


Checul aperitiv cu sunca se serveste ca si aperitiv ori gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Marianei.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors