Se taie cubulete mici parizerul Se separa galbenusurile de albusuri. se bat spuma albusurile. Se pune peste galbenusuri apa se amasteca si se toarna
Se taie cubulete mici parizerul
Se separa galbenusurile de albusuri. se bat spuma albusurile.
Se pune peste galbenusuri apa se amasteca si se toarna incet peste albusuri.
Se pun cele 2 plicuri de praf de copt. 10 linguri ulei iar la sfarsit 10 linguri cu varf de faina.
In compozitia astfel rezultata se pune parizerul si se amesteca usor de sus in jos.
Se pregatesc 2 forme de chec mai mari cu ulei si hartie de copt.
Se toarna compozitia.
Formele se introduc in cuptorul bine incins.
Un mic secret: aluaturile in care s`a pus praf de copt se tin cateva minute la foc puternic pentru a creste iar apoi focul se da mai mic.
Se tin pana se rumenesc. Se face proba scobitorii.
Pofta buna!
Reteta Chec apeririv ieftin a fost propusa de iuliaeliza pe forum culinar.ro
Alte retete de chec gasiti aici:
Cheeseburger Pie ( Chec cu carne tocata),
Chec sarat,
Rulada de carne
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post