Ceapa umpluta cu carne tocata

Se spala orezul si se adauga peste ceapa, adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g carne de porc (pulpa)
  • 8 cepe mijlocii
  • 3 linguri de orez
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • o cana de zeama de carne
  • 4 linguri de ulei
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper boabe
  • piper macinat
  • o foaie de dafin

Mod de preparare

Se spala orezul si se adauga peste ceapa,

adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si se adauga peste orez. Se potriveste de sare si de piper. Cepele se umplu cu aceasta compozitie. Se toarna restul de ulei intr-un vas, in care se asaza apoi cepele. Se amesteca pasta de tomate cu zeama de carne, se adauga o foaie de dafin, sarea si boabele de piper si se lasa la fiert. Dupa ce au fiert timp de 15-20 de minute, se introduce vasul In cuptor.
Se servesc cu patrunjel taiat marunt, presarat peste ele.

Alte retete aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Rulada de pui

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post