Carnati din carne de porc

Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 500 gr muschi de vitel
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • apa
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Mod de preparare

Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si se amesteca. Se sareaza, pipereaza, se adauga zeama de usturoi si putina apa. Se framanta bine cu mana, apoi se umple intestinul subtire de porc. Se leaga capetele bine cu ata si se atarna carnatii la loc uscat pana se intaresc.


Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Chiftele

Placinta de dovleac

Zacusca de ciuperci

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post