Bilute din carne tocata de pui

Pentru bilute din carne tocata de pui se amesteca bine toate ingredientele si se formeaza bilute. Bilute din carne tocata de pui se servesc calde, cu garnitura.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • data prin robot sau razatoare
  • 1 usturo
  • isare
  • piper
  • putina faina sau pesmet
  • cimbru
  • rozmarin
  • busuioc
  • oregano

Mod de preparare

Pentru bilute din carne tocata de pui se amesteca bine toate ingredientele si se formeaza bilute. Condimentele se adauga dupa gust. Se pot praji sau da la tava la cuptor. Eu le-am facut la cuptor. Se intorc ca sa fie rumenite pe toate partile.


Bilute din carne tocata de pui se servesc calde, cu garnitura.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Tocana de legume cu orez si ciuperci

O mancarica usor picanta ce seamana cu un ghiveci, merita incercata. Am pastrat un borcan pentru consum si restul am...

Tocana de legume cu orez si ciuperci
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce