Ardeiul, ceapa si salamul se taie cubulete si se soteaza intr-o lingura de ulei. Faina se amesteca cu praf de copt.Ouale se bat cu sare si piper adau
Ardeiul, ceapa si salamul se taie cubulete si se soteaza intr-o lingura de ulei. Faina se amesteca cu praf de copt.Ouale se bat cu sare si piper adauga iaurtul si 2 lingura de ulei, iar la sfarsit se incorporeaza faina si legumele cu salamul si se amesteca. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se rade cascavalul deasupra.
Se coace in cuptorul preincalzit aprox 30 min (faceti testul scobitorii). Se lasa la racit si se taie bastonase.
Se serveste cu sos din smantana si marar.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post