Se taie pieptul de pui in felii, care se bat cu ciocanul din lemn, se sareaza si se pipereaza. Se intinde pe fiecare bucata de carne cate un cubulet d
Se taie pieptul de pui in felii, care se bat cu ciocanul din lemn, se sareaza si se pipereaza. Se intinde pe fiecare bucata de carne cate un cubulet de unt, se presara sare, boia iute, marar tocat foarte marunt si piper si se ruleaza. Se prind rulourile cu o scobitoare, se dau prin faina, ou batut si prin pesmet si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald. Se indeparteaza coaja de la feliile de paine si se taie fiecare in jumatati. Se dau bucatile de paine prin ou batut cu un praf de sare si de piper si se prajesc si ele in ulei. Se orneaza un platou cu frunze de salata, se asaza in mijloc rulourile din piept de pui si pe margine se asaza bucatile de paine.
Se servesc cu diferite salate.
Alte aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post