Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul,
Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov.
Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori.
Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie cubulete.
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusele se gat spuma cu putina sare. Amestecam pieptul de pui cu galbenusurile, 4 ls de faina, smantana, sare, piper, apoi incorporam usor, cu miscari verticale, spuma de albusuri.
Se unge si tapeteaza cu faina o tava de chec. Se toarna ½ din compozitia cu piept de pui, apoi se presara celelalte ingrediente si se acopera cu compozitia ramasa. Se pune in cuptor 45 min la foc mijlociu.
Se lasa sa se raceasca in tava apoi se scoate si se decoreaza cu alune si felii de ardei.
Pofta buna!
Reteta Aperitiv cu pui a fost propusa de ingerasul_Al pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui cu nuci pecan,
Pui cu sos alb,
Mancare de gutui cu pui