Aperitiv cu maduva

Maduva se curata in apa rece de pielite. Se pune apoi la fiert in apa fiarta cu sare, in care se adauga ceapa curatat si taiata in sferturi. Dupa 15

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr maduva de vitel
  • 1 ceapa
  • ulei
  • lamaie
  • sare
  • 1 ou

Mod de preparare

Maduva se curata in apa rece de pielite. Se pune apoi la fiert in apa fiarta cu sare, in care se adauga ceapa curatat si taiata in sferturi. Dupa 15 minute de fiert, se scurge, apoi se taie in bucati mari, se da prin pesmet cu ou si se pune la prajit in ulei.


Se serveste imediat cu felii de lamaie.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Oua umplute Saratele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors