Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata

Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 foi de napolitane
  • 2 tuburi de branza topita
  • 4-500 gr carne tocata
  • oua si pesmet pentru pane

Mod de preparare

Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e ca iese mai gustos cu mai multa branza.

Se pregateste carnea ca si pentru chiftele.

Se pune carnea astfel pregatita pe o foaie de napolitana, intr-un strat subtire( numai gros de un deget).

Se aseaza deasupra cealalta foaie de napolitana si se preseaza usor.

Se pregatesc cele necesare pentru pane (atentie la oua! veti avea nevoie de mai multe decat credeti, napolitana absoarbe oul).

Se taie napolitana.

Se da prin ou, faina, iarasi ou, pesmet si apoi prajim.

Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie.
Pofta buna!

Reteta Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata a fost propusa de Nia pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne tocata gasiti aici:

Rulada cu carne tocata si legume,

Tarta cu carne tocata si ciuperci,

Rulada de carne tocata

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce