Faina se amesteca cu 150 gr unt, sare si 2 galbenusuri.Se framanta bine, dupa care se lasa sa se odihneasca o ora. Slanina se taie in bucatele mici s
Faina se amesteca cu 150 gr unt, sare si 2 galbenusuri.Se framanta bine, dupa care se lasa sa se odihneasca o ora. Slanina se taie in bucatele mici si se rumenesc in restul de unt. Separat, se intinde aluatul intr-o tava mare de placinta. Se amesteca intre timp, 3 oua cu smantana si piper si se adauga slanina. Se toarna aceasta compozitie peste aluatul din tava. Se presara deasupra cu bucatele de unt si se introduce tava in cuptorul incins, unde se lasa la rumenit.
Se servesc ca aperitiv.
Alte retete:
Saratele
Chiftele
Rulada de porc
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios