Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso

Vol-au-vents sunt niste aperitive festive ce vin din Franta. Aluatul poate fi pregatit de la baza sau poate fi cumparat, depinde de timpul pe care il ai la dispozitie. Oricum, vol-au-vent cu gorgonzola sunt un aperitiv demn de orice masa de sarbatoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g Gorgonzola Cremoso Galbani
  • 12 bucati de vol-au-vents congelate
  • 50g telina alba
  • 20g miez de nuca
  • 25g radicchio rosie

Mod de preparare

Vol-au-vents se dau la cuptor conform instructiunilor de pe pachet.

Se lasa la racit, apoi se acopera cu Gorgonzola Cremoso si se orneaza o parte cu nuci, alta cu telina taiata in felii fine si o alta cu radicchio.

Farfuria cu vol-au-vents se poate orna cu patrunjel.


Aperitivele vol-au-vents pot fi servite cu orice fel de umplutura.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors