Turta cu branza si chimen

Turta cu branza si chimen este un aperitiv cu branza foarte gustos.Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, branza, chimen, oua, ulei si zahar.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cubulet drojdie
  • un varf cutit de sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 250 ml apa calduta
  • 1 ou
  • faina
  • branza sarata
  • chimen.

Mod de preparare

Turta cu branza si chimen este un aperitiv cu branza foarte gustos. Pentru aceasta reteta de aperitiv faceti mai intai aluatul amestecand ingredientele intr-un bol. Adaugati apoi faina in asa fel incat sa obtineti un aluat moale. Din acest aluat moale trebuie sa obtineti 3 blaturi

Se lasa un pic la dospit, dupa care, cu mainile unse cu ulei, intindeti aluatul in tava, atfel incat sa va iasa cat mai subtire posibil. Presarati cu branza sarata, razuita mare, pliati in doua si dati din nou forma dupa tava. Puneti deasupra seminte de chimen umede.

Turta cu branza si chimen trebuie sa aiba grosimea aproximativa de jumatate de centimetru.

Lasati la cuptor pana se rumeneste.


Turta cu branza si chimen este foarte buna ca aperitiv sau gustare. Puteti servi cu sos de iaurt sau usturoi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors