Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata
Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata cu faina. Se taie patrate. In mijlocul patratelor se pune brinza de vaca amestecata cu ou si sare. Se impreuna doua colturi opuse, formind un triunghi. Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa
Se servesc linga soteuri de fasole verde, mazare etc.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala