Tomini piemontesi allo speck

Se pune brinza peste speck ( "impletitura" din imagine) si se inchide "pachetelul"care se pune in forma de pus la cuptor. Se pun la cuptor la 20

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati branza tomini piemontesi
  • speck

Mod de preparare

Se pune brinza peste speck ( "impletitura" din imagine) si se inchide "pachetelul"care se pune in forma de pus la cuptor.

Se pun la cuptor la 200°C pina ce vedeti ca poate se topeste brinza sau grasimea speck-ului, deci ideea e sa inceapa numai sa se topeasca brinza.
le-am servit pe felii de salam de piine sau cartofi fierti.

Pofta buna!

Reteta Tomini piemontesi allo speck a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alte retete cu speck: Tagliatele con verdure e speck

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de menta si ciocolata

S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...

Tort cu crema de menta si ciocolata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala