Tofu Peperoncino

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g tofu
  • 1 catel de usturoi tocat
  • cateva frunze de busuioc
  • putin ardei iute (eu am pus din cel uscat si macinat)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • faina

Mod de preparare

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie, se caleste putin usturoiul impreuna cu ardeiul iute pana se simte aroma de usturoi. Se adauga si tofu si se caleste intorcand tofu usor pe toate partile pana se rumeneste.


Se mai presara putina sare si piper si se scoate pe farfurie. Se decoreaza cu frunzele de busuioc.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors