Tofu Peperoncino

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g tofu
  • 1 catel de usturoi tocat
  • cateva frunze de busuioc
  • putin ardei iute (eu am pus din cel uscat si macinat)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • faina

Mod de preparare

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie, se caleste putin usturoiul impreuna cu ardeiul iute pana se simte aroma de usturoi. Se adauga si tofu si se caleste intorcand tofu usor pe toate partile pana se rumeneste.


Se mai presara putina sare si piper si se scoate pe farfurie. Se decoreaza cu frunzele de busuioc.

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala