Tartine cu branza de vaci

Se freaca spuma untul si se amesteca impreuna cu branza, ceapa tocata marunt, mararul tocat, chimenul, boiaua si sarea. Se adauga smantana si se ames

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de paine
  • 250 gr branza de vaci
  • 1-2 linguri de smantana
  • 100 gr unt
  • 1 ceapa
  • 1 lingura marar
  • sare
  • chimen pisat
  • boia

Mod de preparare

Se freaca spuma untul si se amesteca impreuna cu branza, ceapa tocata marunt, mararul tocat, chimenul, boiaua si sarea. Se adauga smantana si se amesteca totul bine pana se obtine o pasta omogena. Cu aceasta pasta se vor unge feliile de paine.


Tartinele se servesc imediat.

Alte aperitive:

Saratele Chiftele Oua umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors