Am luat aluatul de foietaj din comert, prazul putin tras in tigaie cu ulei de masline, sa aiba acel gust de ceapa putin prajita . Batusem 2 oua, 100 m
Am luat aluatul de foietaj din comert, prazul putin tras in tigaie cu ulei de masline, sa aiba acel gust de ceapa putin prajita .
Batusem 2 oua, 100 ml smantana, sare , piper apoi prazul calit .
Deasupra am pus branzeturile si sunculita.
Am copt la 200 C, ventilat, 15-20 minute.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu praz, branzeturi si sunculita a fost propusa de kismoni pe forum culinar.ro
Alte retete de tarta gasiti aici:
Tarta de vara ,
Tarta cu orez ,
Tarta cu fasole verde
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala