Se incinge cuptorul. Se topeste intr-o cratita o treime din unt, se adauga ceapa, se caleste la foc mic aprox. 10 minute. Se adauga nucile si cascaval
Se incinge cuptorul. Se topeste intr-o cratita o treime din unt, se adauga ceapa, se caleste la foc mic aprox. 10 minute. Se adauga nucile si cascavalul si se tine la foc inca 5 minute, apoi se adauga feliile de mar. Se topeste untul ramas si se unge cu putin interiorul unei tavi pentru tarte, cu diametru de 18 cm. Se unge apoi fiecare foaie de placinta cu untul ramas. Se aseaza in tava, una cate una, rasucind tava cu 1800 dupa fiecare foaie, lasand aprox. 1/3 din fiecare foaie sa atarne peste margini. Se aseaza in mijloc amestecul cu ceapa. Se amesteca ouale cu frisca, apoi se toarna peste umplutura cu ceapa. Se coace 30 minute pana ce aluatul s-a rumenit.
Se lasa la racit putin si se serveste calda, cu salata verde.
Alte retete recomandate:
Tocana
de legume
Tocana
de ciuperci
Clatite
cu
carne
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post