Tarta cu branzeturi

Pentru o cina perfecta!

Portii
2
Timp pregatire
80 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina,
  • 100 g unt,
  • un ou,
  • sare,
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 100 g cascaval,
  • 100 g branza sarata,
  • 250 g mozzarella,
  • 150 g smantana,
  • o mana de seminte mixte,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana.

Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.

Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper.

Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.

Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.

Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala