Tarta cu branza si ceapa

Tarta cu branza si ceapa este un aperitiv sanatos si delicios. Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga margarina si se amesteca.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250 g faina
  • 150 g margarina
  • 2-3 linguri apa rece
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 1 lingura ulei
  • 2 cepe mari taiate fin
  • 3 oua batute
  • 150 ml lapte
  • 250 g branza rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tarta cu branza si ceapa este un aperitiv sanatos si delicios. Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga margarina si se amesteca pana ce seamana cu niste firimituri fine. Se adauga apa cat sa se formeze un aluat moale. Se lasa la rece 15-20 de minute.

Intre timp se calesc cepele 5 minute. Se toarna intr-un castron si se adauga ouale, laptele si branza. Se asezoneaza. Se intinde aluatul intr-o forma de tarta cu diametrul de 20 cm, tapetata cu faina. Se toarna amestecul si se baga la cuptor 35-40 de minute.

Calorii/portie: 240


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors