Incinge cuptorul la treapta IV-V (180-200C). Incinge untul intr-o cratita, apoi adauga ceapa. Presara sare, piper si caleste ceapa cam 10 minute, la
Incinge cuptorul la treapta IV-V (180-200C). Incinge untul intr-o cratita, apoi adauga ceapa. Presara sare, piper si caleste ceapa cam 10 minute, la foc mic, pana se inmoaie. Adauga zaharul si otetul balsamic si mai las-o inca 5 minute sa se caramelizeze. Las-o la racit. Intinde foaia de aluat intr-o tava dreptunghiulara pe care ai tapetat-o cu faina. Adauga ceapa calita, branza Feta si maslinele.Toarna si uleiul de masline. Las-o la cuptor 15-20 minute, pana aluatul devine auriu si crocant. Presara frunzele de busuioc.
Serveste cu salata verde.
Alte retete recomandate:
Tocana
de ciuperci
Tocanita
de pui cu cartofi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post