Rosiile cherry se curata de codite si se spala. Ceapa verde se spala si se taie marunt, doar frunzele. Intr-un bol, se amesteca semintele de susan, m
Rosiile cherry se curata de codite si se spala. Ceapa verde se spala si se taie marunt, doar frunzele. Intr-un bol, se amesteca semintele de susan, mac si de coriandru cu frunzele de ceapa maruntite. Branza dulce de capra se sfarama cu o furculita. Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei si se bate spuma cu o lingura de lemn. se adauga branza, se amesteca pana cand devine o pasta omogena si consistenta. Pentru un plus de savoare se adauga in crema de branza cateva seminte de susan. Se ia cate o rosie si se formeaza cu crema de branza mingiute in causul palmei. Mingiutele se tavalesc apoi prin condimente si se lasa la frigider sa se intareasca.
Se orneaza cu frunze de salata sau de busuioc. Alte aperitive:
Rulada de pui cu ciuperci Oua umplute cu ciuperci Chiftelute
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala