Surprize cu branza

Rosiile cherry se curata de codite si se spala. Ceapa verde se spala si se taie marunt, doar frunzele. Intr-un bol, se amesteca semintele de susan, m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii cherry
  • 500 gr branza de capra
  • 50 gr unt
  • sare
  • 1 legatura ceapa verde
  • susan
  • mac
  • coriandru
  • piper rosu

Mod de preparare

Rosiile cherry se curata de codite si se spala. Ceapa verde se spala si se taie marunt, doar frunzele. Intr-un bol, se amesteca semintele de susan, mac si de coriandru cu frunzele de ceapa maruntite. Branza dulce de capra se sfarama cu o furculita. Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei si se bate spuma cu o lingura de lemn. se adauga branza, se amesteca pana cand devine o pasta omogena si consistenta. Pentru un plus de savoare se adauga in crema de branza cateva seminte de susan. Se ia cate o rosie si se formeaza cu crema de branza mingiute in causul palmei. Mingiutele se tavalesc apoi prin condimente si se lasa la frigider sa se intareasca.


Se orneaza cu frunze de salata sau de busuioc. Alte aperitive:

Rulada de pui cu ciuperci Oua umplute cu ciuperci Chiftelute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala