Daca iti plac aperitivele gustoase, pregateste sufleu de cartofi cu branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat.
Daca iti plac aperitivele gustoase, pregateste sufleu de cartofi cu branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Cartofii cruzi se curata, se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam branza faramitata si sarea. Compozitia se intinde intr-o tava unsa cu untura, apoi se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu. Adaugam o lingura de untura fierbinte la smantana, putina sare, apoi le incalzim impreuna pentru cateva minute.
Se serveste fierbinte.
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala