Sufleu de cartofi cu branza si smantana

Daca iti plac aperitivele gustoase, pregateste sufleu de cartofi cu branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 600 g branza de vaca
  • 1-2 dl smantana
  • untura
  • sare

Mod de preparare

Daca iti plac aperitivele gustoase, pregateste sufleu de cartofi cu branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Cartofii cruzi se curata, se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam branza faramitata si sarea. Compozitia se intinde intr-o tava unsa cu untura, apoi se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu. Adaugam o lingura de untura fierbinte la smantana, putina sare, apoi le incalzim impreuna pentru cateva minute.


Se serveste fierbinte.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala