Sufleu de branza

Daca vrei sa pui pe masa o mancare delicioasa, pregateste sufleu de branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5 ceasca lapte
  • 75g unt
  • 75g faina
  • 4 oua
  • 100 g parmezan ras

Mod de preparare

Daca vrei sa pui pe masa o mancare delicioasa, pregateste sufleu de branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Se pune la fiert jumatate din lapte,iar cealalta jumatate se amesteca cu faina.Cand laptele fierbe se toarna compozitia cu faina in lapte si se amesteca bine pana se detaseaza de cratita. Se adauga untul, iar cand s-a racit se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare, apoi se adauga branza rasa si albusurile batute spuma amestecand usor, de jos in sus. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia in ea si se fierbe, pe baie de apa, la cuptor.


Se serveste imediat ce se scoate din cuptor.

 

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala