Sunt absolut grozave, mai ales calde
Intr-un castron, amestecam ouale, sarea. Adaugam iaurtul, laptele si amestecam. La sfarsit adaugam faina, amestecand cu un tel para, pana se omogenizeaza compozitia.
Incalzim o tigaie de clatite, si cu ajutorul unui polonic, turnam un disc de aluat si lasam aproximativ 20 secunde sa se coaca. Intoarcem pe celalalta parte. Scoatem clatita usor rumenita pe un platou. Procedam la fel cu restul de compozitie. Vom obtine aproximativ 8-10 clatite pe care le dam deoparte.
Pregatim o tava cu hartie de copt si pornim cuptorul.
Taiem baconul cubulete, si branza in batoane groase cam cat un deget. Spargem si batem un ou intr-un bol.
Pesmetul il amestecam cu cate putin din fiecare condiment.
Luam cate o clatita, asezam in mijloc un baton de cascaval, putin bacon si rulam, indoind si marginile laterale, ca un rulou inchis. Procedam la fel cu restul clatitelor.
Fiecare clatita o trecem prin ou batut, apoi prin pesmet, si o asezam in tava. Presaram 2-3 linguri cu ulei de masline peste rulouri si le dam la copt, la foc iute (180 - 200 grade C), pentru aproximativ 7-8 minute.
Cand devin rumene, le scoatem pe un platou. Le servim calde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post