Ingrediente
-
- Times
- serif; font-size: 10px;>300 g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g
- in zer sau mozzarella Granarolo mini 1kg)
- Times
- serif; font-size: 10px;> 1 ardei gras rosu
- Times
- serif; font-size: 10px;> 1 ardei gras galben
- Times
- serif; font-size: 10px;> 1 dovlecel
- Times
- serif; font-size: 10px;> 1 vanata
- Times
- serif; font-size: 10px;> 3-4 fire de busuioc proaspat
- Times
- serif; font-size: 10px;> 2 linguri de otet balsamic
- Times
- serif; font-size: 10px;>4 linguri de ulei de masline
- Times
- serif; font-size: 10px;>Seminte de pin
- Times
- serif; font-size: 10px;>Piper
- Times
- serif; font-size: 10px;>
- Times
- serif; font-size: 10px;>
Mod de preparare
- Ardeii se coc, se curata de pielita exterioara si se taie fasii late de 3 cm.
- Vanata si dovlecelul se feliaza si se coc pe gratar 2-3 minute.
- Se ruleaza cubulete de mozzarella in fasiile de legumele coapte.
- Se aseaza in mod egal pe 2 farfurii.
- Se prepara un dressing amestecand intr-un castronel otetul impreuna cu uleiul de masline, sare, piper.
- Se stropesc legumele cu mozzarella cu dressingul preparat anterior.
Deasupra se presara semintele de pin, piper proaspat macinat si busuiocul tocat marunt.
Rulourile cu mozzarela si legume se servesc proaspete.