Rulada in trei culori este un aperitiv cu crema de branza gustos si aratos, perfect pentru orice ocazie festiva sau petrecere.
Cele trei compozitii de aluat se fac in trei vase diferite, in acelasi timp.
Pentru aluatul verde se freaca cele trei galbenusuri cu trei linguri de ulei. Se adauga apoi 1 si 1/2 linguri de smantana, cele 3 linguri de faina amestecata cu 1 lingurita de praf de copt si 3 linguri de patrunjel verde congelat, taiat marunt. Eu l-am dat la blender. (Se poate pune si spanac congelat).
Pentru aluatul portocaliu se repeta procedeul numai ca se inlocuieste patrunjelul cu pasta de ardei.
Pentru aluatul galben se repeta procedeul numai ca se pune 4 linguri de telemea rasa.
Cele 9 albusuri se bat toate impreuna cu un praf de sare. Se imparte in mod egal in cele trei vase si se amesteca prin rasturnare.
Intr-o tava mare de aragaz (35/39 cm) in care s-a pus hartie de copt, se intind compozitiile alternandu-se culorile. (Daca aveti tava de aragaz mai mica se reduce din cantitati). Se da la cuptor pentru 20-25 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza. Se lasa la racit. Intr-un castron se amesteca telemeaua rasa cu smantana. Se intinde aceasta crema pe foaie iar peste ea se presara ardeiul rosu taiat cubulete. Se pot pune si masline taiate marunt. Se ruleaza si se da la rece. Se taie inainte de servire.
Rulada in trei culori se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post