Daca vrei sa servesti aperitive delicioasa, pregateste rulada de cascaval. Aceasta reteta se prepara repede.
Daca vrei sa servesti aperitive delicioasa, pregateste rulada de cascaval. Aceasta reteta se prepara repede. Cascavalul se fierbe 30-35 de minute. Cand este moale, se scurge, se scoate pe planseta de lucru si se intinde in foaie dreptunghiulara. Pana fierbe cascavalul, se pregatesc doua creme: branza topita se freaca cu ceapa tocata marunt si cu 100 g unt. Patrunjelul verde tocat marunt cu sare, piper, oua zdrobite, 100 g unt se freaca de asemenea pana devine crema. Pe marginea mai lunga a foii de cascaval se pune crema de oua, aceasta va fi mijlocul ruladei. Restul foii de cascaval se unge cu crema de branza topita iar deasupra se pun feliile de parizer sau sunca.. Se ruleaza si se pune la frigider 1 – 2 ore.
Se servesc reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post