Rulada de cascaval

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara rulada de cascaval, avem nevoie de trei feluri de cascaval, crema de branza si salam.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • trei feluri de cascaval: unul simplu
  • unul afumat si unul ceva mai taricel
  • o cutie de crema de branza
  • unt (vreo 150 gr)
  • salam uscat dat prin robot
  • condimente (verdeturi si rosii uscate cu busuioc)

Mod de preparare

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara rulada de cascaval, avem nevoie de trei feluri de cascaval, crema de branza si salam. Se topeste la microunde cascavalul ras si se intinde o foaie pe o coala de pergament. Se pune deasupra salamul ras foarte fin si un strat de crema de branza amestecata cu unt si ceva verdeturi si se ruleaza. Se lasa la frigider 2 zile dupa care se servesc.


Se serveste rece.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala