Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara rulada de cascaval, avem nevoie de trei feluri de cascaval, crema de branza si salam.
Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara rulada de cascaval, avem nevoie de trei feluri de cascaval, crema de branza si salam. Se topeste la microunde cascavalul ras si se intinde o foaie pe o coala de pergament. Se pune deasupra salamul ras foarte fin si un strat de crema de branza amestecata cu unt si ceva verdeturi si se ruleaza. Se lasa la frigider 2 zile dupa care se servesc.
Se serveste rece.
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala