Se topeste untul, se adauga faina. Se calesc putin, apoi se iau de pe foc si se adauga laptele rece. Se amesteca pina la omogenizare apoi se adauga br
Se topeste untul, se adauga faina. Se calesc putin, apoi se iau de pe foc si se adauga laptele rece. Se amesteca pina la omogenizare apoi se adauga brinza, galbenusurile de ou, iar la final albusurile de ou batute spuma tare, amestecindu-se de sus in jos ca la blatul de tort. Se coace in tava unsa cu grasime si tapetata cu faina.
Dupa ce s-a copt, la foc potrivit, se rastoarna pe un servet umed de bucatarie, se unge cu smintana, se presara cascavalul ras, optional se adauga bucatele de gogosar, ciuperci sau sunca, se ruleaza, apoi se da la cuptor cu focul stins cit sa se topeasca cascavalul.
Se serveste rece, ca aperitiv
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala