Rulada de brinza

Se topeste untul, se adauga faina. Se calesc putin, apoi se iau de pe foc si se adauga laptele rece. Se amesteca pina la omogenizare apoi se adauga br

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana lapte
  • 40 gr. unt
  • 3 linguri faina
  • o lingura smintina
  • 400 gr. cascaval
  • 250 gr. brinza de burduf

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga faina. Se calesc putin, apoi se iau de pe foc si se adauga laptele rece. Se amesteca pina la omogenizare apoi se adauga brinza, galbenusurile de ou, iar la final albusurile de ou batute spuma tare, amestecindu-se de sus in jos ca la blatul de tort. Se coace in tava unsa cu grasime si tapetata cu faina.

Dupa ce s-a copt, la foc potrivit, se rastoarna pe un servet umed de bucatarie, se unge cu smintana, se presara cascavalul ras, optional se adauga bucatele de gogosar, ciuperci sau sunca, se ruleaza, apoi se da la cuptor cu focul stins cit sa se topeasca cascavalul.
Se serveste rece, ca aperitiv

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors