Rulada cu spanac si doua creme de branza

Un aperitiv colorat si foarte delicios!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat :
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 gr piure de spanac
  • 75 ml ulei de masline
  • 120 gr faina
  • crema de branza cu morcovi:
  • 100 gr branza de burduf,
  • piure din 100 gr morcovi baby
  • crema de branza cu marar:
  • 100 gr branza de burduf
  • o lingura de smantana
  • marar verde

Mod de preparare

Se prepara blatul, mixand spuma tare albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se incorporeaza in ele piureul de spanac. Se amesteca albusurile spuma tare cu galbenusurile frecate cu spanac, se adauga si faina si se coace compozitia in tava mai mica in care am pus hartie pentru copt, cca. 15 minute, la foc potrivit. Morcovii baby congelati se fierb in apa cu sare, apoi se mixeaza si se fac piure si se amesteca cu branza de burduf. Se mixeaza pana obtinem o crema omogena. Branza ramasa se mixeaza cu lingura de smantana, apoi se amesteca cu mararul tocat fin. Se desprinde aluatul de pe hartia de copt, se unge deasupra, in strat uniform, cu crema de branza si morcovi, apoi se intinde cu grija cealalta crema cu marar, se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2 ore inante de a o taia felii. Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors