Rulada cu spanac, branza si ciuperci este un delicios aperitiv cu branza. Pentru aceasta reteta de rulada cu spanac va trebuie 200 g spanac congelat.
Rulada cu spanac, branza si ciuperci este un delicios aperitiv cu branza. Pentru aceasta reteta de rulada cu spanac va trebuie 200 g spanac congelat.Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata cu praful de copt si sare.
La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20-25 minute.
In acest timp calim ceapa tocata marunt si ciupercile intr-o lingura de ulei. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Amestecam feta cu crema de branza si telemea, apoi adaugam sunca. Amestecam pana se omegenizeaza.La final adaugam ciupercile racite, apoi amestecam.
Scoatem blatul, il rasturnam pe un prosop umezit usor, presaram mozzarella rasa, apoi amestecul de branzeturi cu ciuperci. Rulam usor. Rulada cu spanac, branza si ciuperci o punem intr-o folie de staniol dupa ce se raceste, apoi o lasam sa stea la frigider pentru minim o ora.
Rulada cu spanac, branza si ciuperci o servim rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post