Rulada cu spanac

Rulada cu spanac este o reteta vesela, umpluta cu crema de branza, un aperitiv delicios si aspectuos potrivit pentru orice ocazie.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 g spanac
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 300 g crema de branza
  • 2 linguri unt
  • 100 g sunca de pui

Mod de preparare

Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile si mixam bine, adaugam spanacul (fiert inainte daca e proaspat) faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam bine cu o lingura, turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc, rulam si lasam sa se raceasca.
Crema:

-mixam untul cu cream de branza, adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.
Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.
Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

http://shabbychicshop.ro/tavi/900-tava-magnolia-easy-life.html


Rulada de spanac o servim de la rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors