Rulada cu pate de ficat este un aperitiv delicios cu carne si legume. Se fierbe laptele cu untul, cascavalul si faina dupa care se ia de pe foc, se amesteca bine.
Rulada cu pate de ficat este un aperitiv delicios cu carne si legume. Se fierbe laptele cu untul, cascavalul si faina dupa care se ia de pe foc, se amesteca bine, adaugand cate un galbenus, apoi albusurile batute spuma si se coace in tava tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop ud si se ruleaza. Dupa ce s-a racorit, se desface si se umple cu una sau doua cutii mici cu paté de ficat, doua galbenusuri tari, o lingurita de mustar, piper, albusul tocat marunt, verdeata, un gogosar murat sau crud si un castravete murat tocat marunt. Se infasoara rulada cu hartie si se da la frigider, timp de doua ore, pusa in punga de nylon.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post