1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt (moale), pina devine o pasta omogena. Se
1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt (moale), pina devine o pasta omogena.
Se aseaza aceasta pasta pe un celofan uns cu ulei de masline si se intinde cam in forma de dreptunghi, destul de lata (sa o putem rula macar de 2-3 ori).
2. Deasupra punem pate-ul amestecat cu piper (daca vreti), masline, unt (am pus vreun sfert de pachet, insa a doua oara cind am facut din nou rulada am pus in pate unt doar cit o nuca, in schimb am adaugat mustar; a iesit putin cam moale) si muratura (castraveciori si gogosari- sau ardei copti la borcan, scursi bine, daca nu avem gogosari)- dupa gust.
3. Peste pate punem un ou sau doua, fierte bine, taiate cubulete (evident,cu galbenus cu tot).
4. Se ruleaza si se da (cu celofan cu tot) la rece ptr o zi (eu l-am invelit si in folie de aluminiu).
Pofta buna!
Reteta Rulada cu cascaval, pate si muraturi a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada din carne tocata,
Rulada de carne cu oua,
Rulada de curcan cu brinza
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post