Rulada cu branza telemea este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se framanta. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Branza se amesteca cu smantana.
Rulada cu branza telemea este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se framanta. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Branza se amesteca cu smantana, grisul si 3 oua. Din 450 g faina, 2 oua, untura, sare si 150 ml de apa se framanta o coca de consistenta potrivita, care se lasa in repaos cca 20 de minute. Coca se unge cu ulei, se imparte in 2 bucati si se intinde foi subtiri pudrate cu faina. Pe foi se aseaza compozitia de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se aseaza in tava unsa cu ulei, se ung la suprafata cu ou batut si se pun in cuptor.
Rulada cu branza telemea dupa cateva minute se portioneaza si se serveste cald sau rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post