Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa cu sare fierbinte. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbe
Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa cu sare fierbinte. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbenusurile de ou smantana si condimentele, iar din albusuri se bate o spuma tare. Ingredientele de baza se amesteca si se adauga spuma. Se toarna incet compozitia intr-o tava chec tapetata cu bacon taiat felii. Tava nu mai trebuie unsa cu nimic pentru ca va lasa baconul suficienta graime, in asa fel incat sa nu se prinda. Se adauga si putina apa (o lingura doua, in functie de consisteta copozitiei) si se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 40 de minute. Cand s-a copt se rastoarna intr-o tava si se feliaza.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute Rulada de spanac Rulada de spanac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post