Tofu l-am taiat cuburi si l-am pus putin la scurs, dupa care l-am pus intr-o tigaie si l-am "calit" (fara ulei) pana s-a mai "evaporat
Tofu l-am taiat cuburi si l-am pus putin la scurs, dupa care l-am pus intr-o tigaie si l-am "calit" (fara ulei) pana s-a mai "evaporat" din zeama pe care o lasa.
Dupa care l-am rasturnat pe niste servete de hartie (ca sa se mai absoarba si restul de zeama, fiindca tot mai lasa) si l-am lasat sa se raceasca.
Dovleacul l-am "fiert" cateva minute la microunde, apoi l-am taiat in bucati mici. Patrunjelul l-am tocat putin.
Intr-un castron am batut ouale, apoi am pus pe rand laptele de soia, dovleacul, patrunjelul, cascavalul ras, amidonul, sarea si piperul, apoi tofu si-am turnat totul intr-o forma rezistenta la foc si-am copt 40min. pana s-a rumenit frumos.
Cat timp se cocea quiche-ul am facut sosul: rosiile si ardeiul le-am taiat in bucati potrivite si le-am pus in blender pana s-au facut pasta.
Intr-o lingura de ulei am calit putin ceapa impreuna cu usturoiul, am turnat pasta de rosii si ardei, vinul alb, zaharul si-am lasat sa fiarba pana a mai scazut. Am presarat sare, piper si busuioc am amestecat si-am inchis focul.
Dupa ce quiche-ul s-a copt l-am lasat putin sa se racoreasca dupa l-am taiat.
L-am servit impreuna cu sosul de rosii si ardei. Reteta Quiche a fost propusa de CristinaK. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post